Irene25 (2).jpg

BAGOM MINDFULLEDELSE

Forestillingen om den alvidende leder har altid været urealistisk, lad os indse det ingen kan vide alt!? I disse tider er det især sært – med alt det data vi har omkring os skal vi vælge hvad vi som mennesker og som professionelle skal sætte os ind i. Mindfulledelse er en vision om at revolutionere den måde virksomheder og ledere arbejder på i dag.  

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

My Story

Uddannelse & Erhvervserfaring : cand.merc International Business & Marketing, arbejdet for Den Danske Ambassade, Danfoss, CGI, Ciklum (Outsourcing). Startet to IT virksomheder op, bestyrelsesarbejde for bla. Mødrehjælpen, Women In Tech samt IT virksomheder.

Jeg har selv været afdelingsleder, samt direkte leder, mentor, og i dag er jeg konsulentchef hos SAS Institute. 

Jeg har i mere end 10 år beskæftiget mig med at udarbejde business cases samt lede IT projekter både hos scaleups og i dag hos de største danske finansielle virksomheder. 

Yoga, Dans & Mindfulness: Jeg har dyrket dans siden jeg var 6 år. Har haft karriere som professionel danser i både latin og Hip Hop hvor jeg også har undervist i 20 år. Det har både været på danseskoler, events samt gennem Fitnessworld, jeg har dyrket yoga de sidste 15 år samt undervist i yoga i 5 år. Jeg har 200 timers yoga certificering. 

Har afsluttet  salgs/ mindfulness/ ledelses - sessioner og uddannelser og mentor forløb. 

Contact

Alt på siden er stadig under uvikling, jeg har brugt det sidste år på advisory arbejde, undervising og mentoring. Jeg vil gerne høre fra dig hvis du har nogle ideer, gerne vil diskutere mm. 

Eller på telefonen + 45 60535135