top of page
Irene25 (2).jpg

BAGOM MINDFULLEDELSE

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Min historie

Uddannelse & Erhvervserfaring : cand.merc International Business & Marketing, arbejdet for bla. Den Danske Ambassade, Danfoss, CGI, Ciklum (Outsourcing)

Jeg har haft erfaring med selv at starte to IT virksomheder op samt lavet bestyrelsesarbejde for bla. Mødrehjælpen, Women In Tech, en række startups. I dag hjælper jeg  Dktech4Ukraine  samt en række andre virksomheder i bestyrelser og Advisory boards.

Jeg har selv været afdelingsleder, samt direkte leder, mentor,  konsulentchef, i dag er jeg Account Executive hos, SAS Institute, hvor jeg arbejder med ledelse og entrerprice salg af bla. Anti Hvid Vask løsninger, AI og Cloud til den danske bank sektor. 

Jeg har i mere end 10 år beskæftiget mig med at udarbejde business cases samt lede IT projekter både hos scaleups og i dag hos de største danske finansielle virksomheder. 

Yoga, Dans & Mindfulness: Jeg har dyrket dans siden jeg var 6 år. Har haft karriere som professionel danser i både latin og Hip Hop hvor jeg også har undervist sammenlagt i mere end 15 år. Det har både været på danseskoler, events samt gennem Fitnessworld, jeg har dyrket yoga de sidste 10 år samt undervist i yoga i 5 år. 

Jeg har afsluttet en række  salgs/ mindfulness/ ledelses - sessioner og uddannelser og mentor forløb læs mere her.

 

Jeg er konstant under uddannelse, har en mindful og nysgerrig tilgang til forretning, salg og ledelse. 

I det private er jeg er gift, har to piger og bor lidt udenfor Århus. Jeg nyder at bruge tiden med familien, gå ture i skoven eller stranden med min hund, rejse, spise god mad og et glas vin med venner.

Kontakt

Alt på siden er stadig under uvikling, jeg har brugt det sidste år på advisory arbejde, undervising og mentoring. Jeg vil gerne høre fra dig hvis du har nogle ideer, gerne vil diskutere mm. 

Eller på telefonen + 45 60535135

bottom of page