BAGOM MINDFULLEDELSE

Uddannelse & Erhvervserfaring : cand.merc International Business & Marketing, arbejdet for Den Danske Ambassade, Danfoss, CGI, Ciklum (Outsourcing). Startet to IT virksomheder op, bestyrelsesarbejde for bla. Mødrehjælpen, Women In Tech samt IT virksomheder.

Jeg har selv været afdelingsleder, samt direkte leder, mentor, og i dag er jeg konsulentchef hos SAS Institute. 

Jeg har i mere end 10 år beskæftiget mig med at udarbejde business cases samt lede IT projekter både hos scaleups og i dag hos de største danske finansielle virksomheder. 

Yoga, Dans & Mindfulness: Jeg har dyrket dans siden jeg var 6 år. Har haft karriere som professionel danser i både latin og Hip Hop hvor jeg også har undervist i 20 år. Det har både været på danseskoler, events samt gennem Fitnessworld, jeg har dyrket yoga de sidste 15 år samt undervist i yoga i 5 år. Jeg har 200 timers yoga certificering. 

Har afsluttet  salgs/ mindfulness/ ledelses - sessioner og uddannelser og mentor forløb. 

Irene23.jpg

Personlig historie:


Jeg er født under Sovjetunionens fald, i Ukraine. Jeg har haft en skøn barndom indtil jeg mistede min far som 7 årig. 

Heldigvis har jeg altid været mindful, uden at kunne sætte ord på dette begreb. Jeg har altid været drevet af stor passion, høj arbejdsmoral og nysgerrigt sind. 

De sidste 8 år har jeg arbejdet med at lede og præstere under pres. Jeg har arbejdet på den Danske Ambassade i Ukraine under revolutionen i 2013, været tæt med CEO’s på deres scale up rejser og når de blev opkøbt. Jeg har siden 2013, beskæftiget mig med scaleups, og den danske tech branche. De seneste to år har jeg haft ansvar for IT projekter i den danske finans sektor. 

Pandemien fik mig til at indse at jeg er mere end blot en der skal præstere for andre, det er tid til at pleje mine egne interesser og min familie. Jeg er gift og har to døtre på 4 og 6 år.

Jeg mistede en meget nær person til covid19 og det fik mig til at indse at hvis det ikke var for mindfulness så havde jeg for længst gået helt ned med en lang tids depression. 

I dag hører man om rigtig mange erhvervsfolk, topleder, CEO's der fortæller om stress, depressioner og angst forbundet med arbejdspres. 

  

Jeg har en stor interesse i at hjælpe andre med at få de værktøjer jeg selv har haft gavn af i de svære perioder.


Herfra skabes universet Mindfulledelse, der kommer til at rumme, kontor yoga, mindfulness mentoring samt bestyrelses arbejde.