top of page

MINDFUL PERFORMANCE MENTORING 1:1

Mindfulledelse er en vision om at revolutionere den måde vi arbejder på i dag.

Som professionel danser, karriere kvinde ind for Tech brancen med mere end  20 års erfaring  ved jeg hvad det betyder at kunne præstere på alle fronter. Jeg ved hvad jeg taler om når det kommer til  depression, børn og karriere, at bo i udlandet, arbejde for store virksomheder, drive sin egen forretning, at miste sin tætteste og stadig performe samt at finde gnisten når du er nede i et sort hul. 

Essensen i at kunne performe som forældre, kollega, partner mm. ligger i at være nærværende og fokuseret. Det kræver en del arbejde med sig selv. 

Derfor har jeg fokus på:

- din personlige udvikling, og træning af det menneske, du ønsker at være mere af

- transformering af dit mindset, så du når i mål med dine drømme

Performance mentoring  har fokus på at identificere mål og skabe resultater efter dine særlige behov 

 

Specifikke emner kunne omfatte:

 • Tillid til dig og dine evner, som leder, mellemleder, i forhold til din karriere

 • Performance coaching, resultat orienteret kan indskrænke forløbet til din deadline

 • Præsentations evner

 • Coaching af et salgsteam, performance og trivsel

 • Imposter syndrome

 • Konfliktløsning​

 • Karriere sparring

 • Work-life-balance

 • Hjælp til din forretning, økonomi, budget, indtjening

Pris: 

Pakke med 4 sessioner - nok til at få gennemgået dine mål og lavet en action plan

4.000,- (kan deles i rater)

Mobilepay 60535135 eller mail for en faktura og bank overførsel 

Du må gerne sende en mail hvis du har et andet emne du gerne vil arbejde med og mener jeg kan hjælpe med på:  irenehoellund@gmail.com

Mentor forløbet omfatter 4 mødegange:

1. Etablering af relationen :

At vise tillid skaber også tillid, så jo mere du giver af dig selv, jo mere får du igen. Derfor handler det i starten om at etablere relationen mellem os. Det første skridt er at lære hinandens personlighed bedre at kende. I vores første samtale kan vi undersøge, hvad vi har tilfælles. Det kan fx være med arbejdslivet som omdrejningspunkt. 
 

 • Hofror har du brug for en mentor/coach?

 • Hvad har bragt dig derhen, hvor du er nu i dit arbejdsliv? 

 • Hvor ser du digselv om 5 år, 10 år, og hvorfor?

 

2. At sætte retning: 

Når vi har opnået en god kontakt handler det om at sætte retning for mentorforløbet. Det gør vi allerede på det første møde. 

Jeg guider dig men du skal selv formulere målsætninger eller indsatsområder da de skal komme fra dig, og ikke noget du kopier fordi det lyder godt. Jeg bruger SMART (Specific, Measureble, Achievebale, Relevant) metoden til målsætning og vision. Alt efter hvor du er henne i dit liv, tilpasser jeg min viden og processen til at kunne hjælpe dig bedst muligt i at opnå dit ønskede resultat. 

3. Measuring Progress and Overcoming Challenges


- Husk du er  er på opdagelsesrejse, jeg har værktøjerne til at åbne dig op, men det er din rejse og du bestemmer slev hvor langt. 
- Det er vigtigt at forstå dine værdier og handlinger i arbejdslivet - - Udforske årsager til påstande
- Indblik i min vurdering af dig som person, karierre, privat som kan hjælpe med at forstå hvordan andre opfatter dig
- Når indsigter, strategier og taktikker begynder at smelte sammen til en sammenhængende er det tid til at ligge en startegi. 

- Jeg hjælper med at visualisere visioner og langsigtede mål og giver dig forslag til måder du kan holde styr på dine mål.

4. Den sidste fase, alt efter hvor du er skal vi sammen reflektere og sætte større mål 

 Du vil være  parat til at bygge et bredere og mere komplekst billede af dig selv, sammen kigger vi på hvad der er opnår, kigger på de resultater der er skabt, alt efter hvor du er vil jeg give dig de rette værktøjer for dig til at blive ved med at udvikle dig inden forløbet slutter vil vi have sat nogle klare mål for din personlige rejse. 

Vi reviderer dine mål og laver en brugbar evaluering for dig om at fortsætte i den retning. 

Irene14 (2).jpg

Katrine, ITB Mentor program

“Irene har været en enestående mentor for mig. Irene er nærværende og jeg har altid følt mig set og hørt. Ud over det har hun som mentor altid forsøgt at hjælpe mig med at blive en bedre version af mig selv i stedet for at prøve at omdanne mig til hendes måde at tænke på."

Maria, Iværksætter

"Irene har været en mentor og guide når jeg skulle til at starte og skalere min egen virksomhed. Irene er fokuseret og var med til at begrænse og at skære ind til benet så jeg virkelig kom til at lave det jeg brænder for. Men også hjulpet mig i min usikkerhed og frustration og hvordan jeg kan håndtere dette økonomisk.
Jeg er så motiveret og inspireret"

Outsourcing company 

"As a result of Irene's mentoring & coaching  sessions I have transformed to a better manager and also as an individual. Our team's performance has improved significantly, with higher engagement levels and increased productivity. Colleagues have expressed their admiration for Irene's newfound mindfulness and how it positively influences the overall work environment.

In conclusion, I wholeheartedly recommend Irene's workshops and mentoring sessions for any opportunity that involves leadership and mindfulness development. Her dedication, openness, and continuous pursuit of growth make Irene an exceptional candidate for fostering a mindful and thriving work culture."

bottom of page