top of page
54-P7060529.jpg
Mindful Yoga med Irene

 Mindful Ashtanga Yoga Journey: Find Ro i Hamsterhjulet 

Føler du nogen gange, at livet ræser afsted som en uendelig række af dage i hamsterhjulet? Ønsker du at finde et øjeblik af ro midt i denne hektiske verden? Så er dette Ashtanga yoga-forløb for dig!

 Målgruppe: 

Dette event er designet til dig, der føler dig fanget i hamsterhjulet, hvor tiden synes at passere uden at du rigtigt når at trække vejret. For dig der har interesse i Ashtanga yoga. Astanga Yogaens dynamiske flow synkroniserer åndedræt og bevægelser og giver øget fleksibilitet, styrke, udholdenhed, balance, åndedrætskontrol og afspænding.

Astanga yoga har traditionelt 6 serier. Den første serie hedder også Yoga Chikitsa, som betyder yogaterapi. Formålet med den er terapeutisk at tilrette, styrke og rense kroppen. De fleste arbejder mange på 1. serie inden de bevæger sig videre til stillinger i 2. serie.

Ashtanga vinyasa yoga arbejder både på det fysiske og mentale plan.

 Mindful Ashtanga Flow: I løbet af de 13 mødegange vil vi udforske Ashtanga yogasekvensen med det specifikke mål at hjælpe dig med at stoppe op, lytte til kroppen og dens signaler.

Hvad du kan forvente af timerne og af forløbet:

- Introduktion til Ashtanga Yoga og mindfulness-principper.
- Finde styrke og balance i Standing Poses
- Udforske siddende stillinger
- Finde åndedræt bevidsthed
- Introduktion til Primary Series
- Intro til meditations teknikker i en travl hverdag

 Rejsen Mod Balance: Denne rejse handler ikke blot om fysiske asanas, men også om at finde balance i sindet. Vi vil dykke ned i tristhana-principperne (asana, åndedræt og drishti), der vil hjælpe dig med at skabe en dyb forbindelse til øjeblikket og skifte perspektiv på tiden.

 Eventdetaljer:

Startdato: Lørdag, 9 September
Tidspunkt: 9.30 - 11.00
Sted: Vilhelmsborg Bedervej 101, hovedbygning 2 sal. (øverst oppe)

Mødegange & Pris:

September 9,16,23,30 500kr

Oktober: 7,14 200kr

November: 4,11,18,25 500kr

December: 2,9,16 350kr

Betaler du pr mdr. sparer du 100kr
Betaler du for alle 13 lektioner er det 1450kr i sted for 1950 (du sparer 500kr)

DropIn 150 kr

 Hvem kan deltage? 

Ashtanga er for alle, uanset om du er nybegynder eller har tidligere erfaring med yoga.

 Tilmelding og Spørgsmål: 
Tilmelding sker ved at overføre på MobilePay 60535135. Skriv dit navn, email og lidt om dig selv evt. skader jeg skal forholde mig til på
irenehoellund@gmail.com

Jeg har de sidste par år ud over min almindelige yoga praksis, undervist i Hatha, Yin, og Ahstanga hos Samavesa yoga i Århus og på Vilhelmsborg, hos virksomheder mm. Jeg har mange uddanelser gennem mere end 10 år og har de sidste år dedikeret min praksis til Ashtanga, hvor jeg har været så heldig at være på Workshops med nogle af de dygtigste lærere fra Ashatnga, bla. David Swenson, og Tim Feldman.

 

Link til eventet : Facebook event

 

Privat lektion (60 minutter) 60 minutters en-til-en privat yoga eller privat åndedrætssession. Du får skræddersyet undervisning, rådgivning, modifikationer,  hjemmeopgaver, der kan forfine og flytte din praksis til et nyt niveau. Formålet er at uddybe din krop-sind-forbindelse og lindre livsstilssygedomme som søvnbesvær, hovedpine,  stress mm.  Der er god tid til spørgsmål. Private sessioner udføres i TinyhousePris: 450 kr for 60 min Betaling på MobilePay: +45 60535135

bottom of page