top of page
Ledelse, Tech & Kvinder - YINmind og netværk på borgen
Ledelse, Tech & Kvinder - YINmind og netværk på borgen

Sat, Jan 06

|

Mårslet

Ledelse, Tech & Kvinder - YINmind og netværk på borgen

Kom og vær med til en YINmind workshop for kvindelige ledere. Vi vil dykke ned i filosofi, ledelse og dykker ned i metoder til at få ro på nervesystemet

Registration is closed
See other events

Time & Location

Jan 06, 2024, 10:00 AM – 1:00 PM GMT+1

Mårslet, Bedervej 101, 8320 Mårslet, Denmark

Guests

About the event

Erhvervslivet kræver ofte en hurtig og energisk tilgang, men hvad med at finde balancen og styrken til at sætte farten ned? 

Jeg vil gerne invitere dig til en inspirerende workshop, hvor vi dykker ned i Yin-aspektet af vores arbejdsliv.

Lad os sammen kigge ind i “feminin ledelses stil”, som er blevet forbundet med visse karakteristika og egenskaber, der ofte anses for at være mere fremtrædende eller typiske for kvinder, selvom de ikke er begrænset til det køn.

Hvad kan du forvente?

🌿 Yin vs. Yang: Vi vil udforske, hvordan erhvervslivet ofte er præget af hurtighed og yang energi. Sammen vil vi lære at genkende disse aspekter og finde vores egen vej til langsommelighed og balance.

🧘 Meditation og Mindfulness: Yinmind er fusionen af yin yoga og mindfulness. I en yinmind klasse er der vægt på at blive guidet ind i en meditativ tilstand, hvor sanserne skærpes og der opstår sindsro. Hver stilling er en mulighed for fordybelse i meditation og for at træne sindet til at forblive åbent og nærværende i øjeblikket. Yinmind er god for dig, som vil slippe stress og styrke koncentrationen – alt mens du får de gavnlige effekter af den fysiske yin yoga praksis.

🌸 Cermoniel cacao, te, lidt lækkert til ganen og Networking: Efter workshoppen vil vi forkæle os selv med en kop beroligende te og muligheden for at netværke med andre inspirerende kvinder i ledelse og tech.

Dette er en mulighed for at trække vejret, reflektere og genoprette balancen i en travl hverdag og inden juleræset. Uanset om du er erfaren leder eller ny startet, om du er selvstændig eller SMV er du velkommen. 

Kom og vær med til en formiddag med fordybelse og inspiration til at blive mere tro med ens feminine side, få redskaber til at forebygge livstilsygdomme såsom stress, hovedpine, angst, og få redskaber til at blive mere nærværende både som leder og privat. 

Spred budskabet og inviter dine kolleger og venner i branchen. Vi ser frem til at dele denne særlige workshop med dig.

Denne begivenhed finder sted på Vilhelmsborg, hvor du vil blive omgivet af smukke omgivelser og en fantastisk atmosfære.

Det praktiske:

3 timers forkælelse og egenomsorg, hvor du har god tid til at fordybe dig. Med udgangspunkt i YINMIND kombineres yin yoga og mindfulness til en blid og selvkærlig yogapraksis, som skaber ro og plads i krop og sind. Vi genoplader kroppen og giver hovedet et pause.

Workshoppen er et sanseligt hvil med meditation, langsomme flows, blide stræk, åndedrætsøvelser og dybdeafspænding, som styrker din koncentration og bringer din opmærksomhed til kroppen. Du går på opdagelse i dig selv og bliver mere bevidst om dine reaktioner, styrker og begrænsninger. Vi sætter farten ned, lukker øjnene og bliver stille for en stund.

Slap af, træk vejret, gear ned og sæt tankerne på pause. Vi flytter fokus fra hverdagens praktik og gøremål til ro, nærvær og selvkærlighed. Fra gøren til væren.

Kom som du er – i dit mest behagelige tøj, så du kan bevæge dig frit. Medbring gerne vand, en varm trøje og et par varme sokker, en måtte, tæppe og en pude evt. øjenpude. PS. der vil være mulighed for at låne måtter, puder mm. skriv gerne til Irene inden. 

Pris:

350 kr. Betaling på MobilePay: +45 60535135, tilmelding ved overførsel skriv dit navn evt. email 

Tickets

  • Indgang fee

    DKK 350.00
    +DKK 8.75 service fee
    Sale ended

Total

DKK 0.00

Share this event

bottom of page