top of page
Kvinder i Ledelse & Tech: Netværksaften med Drinks og Dialog
Kvinder i Ledelse & Tech: Netværksaften med Drinks og Dialog

tors. 30. maj

|

Aarhus

Kvinder i Ledelse & Tech: Netværksaften med Drinks og Dialog

Det glæder mig at invitere dig til en særlig aften dedikeret til at styrke vores fællesskab, udveksle ideer og nyde godt selskab over nogle lækre drinks. Dette er en fantastisk mulighed for at mødes ansigt til ansigt, diskutere aktuelle events inden for vores branche.

Tid og sted

1 flere datoer

30. maj 2024, 16.30 – 20.30

Aarhus, Vestergade 4, 2 sal, 8000 Aarhus, Danmark

Gæster

Om eventet

Jeg håber at du har lyst til at være en del af det nye koncept - after works drinks. Det bliver torsdage hvor vi mødes til en kaffe, eller en drink besøger forskellige steder i Århus samt har et emne vi kan tage fat på sammen.

Torsdag den 30 maj besøger vi Holdbar (deres mødelokale så vi kan starte diskussionen ud fra nogle facts, og i "sikre lokaler" derefter har jeg booket bord på Cinco hvor der plads til social dining og nogle drinks til dem der har lyst. 

På dagsordenen denne aften er også et tankevækkende diskussionsemne: "Er vi som kvinder selv skyld i vores mental load både på arbejdspladsen og derhjemme?" Jeg har nogle statistikker og slides vi kan kigge ind i sammen og få nogle gode diskussioner. 

Jeg håber, at dette emne vil tænde for en åben og ærlig diskussion, tilbyde nye perspektiver, og måske endda frembringe løsningsforslag, vi sammen kan arbejde på.

Uanset om du er ivrig efter at dele dine tanker, lytte til andres erfaringer, eller blot nyde noget godt vin og selskab, vil din deltagelse gøre aftenen endnu mere mindeværdig.

Del dette event

bottom of page

Subscribe

* indicates required