top of page

Personen bag profilen

Velkommen til Mindfulledelse

Min mission er at integrere mere produktivitet, fokus og nærvær i erhvervslivet. Gennem min unikke kombination af professionelt dans, yoga og uddannelser inden for salg, mindfulness og ledelse, sigter jeg mod at reducere stressniveauer og fremme trivsel blandt ledere og forretningsfolk, personer som jeg har under kategorien high performers. Dette vil sikre, at vi ikke blot overlever, men trives på arbejdsmarkedet i mange år fremover, da jeg mener vi er dem der driver forretningslivet.

Jeg har en livslang passion for dans og har undervist i både latin og hip hop i mine unge dage, en erfaring, der har styrket min evne til at formidle og inspirere. De seneste 10 år har jeg dedikeret mig til yoga, hvorfra de sidste 5 år også har inkluderet undervisning, hvilket har forstærket min forståelse for kroppens og sindets samspil.

Min løbende uddannelse og nysgerrige tilgang til forretning, salg og ledelse, beriget med min baggrund inden for dans og yoga, informerer mit arbejde med at udvikle og gennemføre mentorforløb og uddannelsessessioner designet til ledere og forretningsfolk.

 

Disse programmer er skræddersyet til at bygge bro mellem fysisk velvære og professionel udvikling, hvilket skaber en velafbalanceret arbejdsmiljø, der fremmer både individuel og kollektiv succes.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Irene22.jpg
bottom of page

Subscribe

* indicates required