top of page

IRENE HØLLUND

Min mission er at få mere produktivitet, fokus, nærvær, sammenhæng ind i erhvervslivet. Mine aktiviteter har til formål at nedbringe antallet af stress ramte, og sikre at vi trives og kan bidrage til arbejdsmarkedet de næste mange år

140-P7060682.jpg

Indsæt evt. et par værdier, som er betydningsfulde for dig

Fagligheden bag Mindful Ledelse

Uddannelse & Erhvervserfaring : cand.merc International Business & Marketing, arbejdet for bla. Den Danske Ambassade, Danfoss, CGI, Ciklum (Outsourcing)

Jeg har haft erfaring med selv at starte to IT virksomheder op samt lavet bestyrelsesarbejde for bla. Mødrehjælpen, Women In Tech, en række startups. I dag hjælper jeg  Dktech4Ukraine  samt en række andre virksomheder i bestyrelser og Advisory boards.

Jeg har selv været afdelingsleder, samt direkte leder, mentor,  konsulentchef, i dag er jeg Account Executive hos, SAS Institute, hvor jeg arbejder med ledelse og entrerprice salg af bla. Anti Hvid Vask løsninger, AI og Cloud til den danske bank sektor. 

Jeg har i mere end 10 år beskæftiget mig med at udarbejde business cases samt lede IT projekter både hos scaleups og i dag hos de største danske finansielle virksomheder. 

Min personlige historie

YOGA, DANS & MINDFULNESS

Jeg har dyrket dans siden jeg var 6 år. Har haft karriere som professionel danser i både latin og Hip Hop hvor jeg også har undervist sammenlagt i mere end 15 år. Det har både været på danseskoler, events samt gennem Fitnessworld, jeg har dyrket yoga de sidste 10 år samt undervist i yoga i 5 år. 

Jeg har afsluttet en række  salgs/ mindfulness/ ledelses - sessioner og uddannelser og mentor forløb læs mere her.

 

Jeg er konstant under uddannelse, har en mindful og nysgerrig tilgang til forretning, salg og ledelse. 

168-P7060729.jpg

I det private er jeg er gift, har to piger og bor lidt udenfor Århus.
Jeg nyder at bruge tiden med familien, gå ture i skoven eller stranden med min hund, rejse, spise god mad og et glas vin med venner.

Uddannelse og Awards

"Indsæt tekst" mest ift. SEO

IMG_6007.jpg

SAS INSTITUTE AWARD

"A person you most likely want to lead your sales"

simon yoga.jpg

YOGALÆRER UDDANNELSE

100 timers Yoga lærer uddannelse. 

ireneyoga_edited_edited.jpg

Hatha Yoga teacher

Completed Basis Hatha Yoga teacher cource

consultant of the year.PNG

CONSULTANT OF 2021

Front line kickoff 2021 Awards

Læs mere om mine kompetancer inden for salg, foredrag og uddannelse 

bottom of page