top of page

IRENE HØLLUND

Certificeringer      |      Uddannelser      |      Awards

Mit yoga og Mindfulness CV 

Som ekspert i tech, salg og mindful ledelse har jeg investeret betydeligt i min yogarejse, fordi jeg værdsætter konstant udvikling, ny læring og at møde nye lærere og eksperter inden for yoga og mindfulness.

Workshops

Jeg går meget op i at tage diverse workshops og lære nyt

2022- i dag

Ansat som yogalærer hos Samavesa yoga studie 

Kort efter jeg afsluttede min uddannelse, havde jeg fornøjelsen af at blive ansat ved det, jeg betragter som det bedste yoga studie i Århus. Det var også i denne periode at jeg stiftede bekendtskab med Ashtanga yoga, hvilket markerede begyndelsen på min dybdegående rejse ind i Ashtanga yogaens verden. Det var også her, min fascination af de forskellige yoga stilarter for alvor tog fart, og jeg begyndte at udforske Yin yoga, som står i kontrast til både Hatha og Ashtanga yoga.

2022-2022

100 timer Hatha yoga lærer

Simon Krohn er hovedlæreren. Han har undervist yoga og meditation i ca. 20 år, og han er en af de mest efterspurgte yogalærere i Skandinavien.

 

Som den første i Danmark blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Simon er cand.mag. i filosofi med speciale i Indisk filosofi.

 

Han har bl.a. studeret på Banaras Hindu University i Indien, og han er forfatter til en anmelderrost bog om yoga filosofi.

2020-2021

Hatha Yoga Basic

Under pandemien, og efter at have mistet en nærstående til en tragisk hændelse, begyndte jeg en online uddannelse i yoga. Denne bestod af flere kurser med fokus på Hatha yoga. Takket være min flydende russisk havde jeg den unikke mulighed for at gennemføre uddannelsen på russisk (dette var før konflikten med Rusland). Jeg opnåede endda at modtage et kursusbev. Jeg startede også med at undervise Yoga hos BMI og på stranden 

2008-2010

Fitnessworld instruktør uddannelser 

Efter jeg afsluttede min professionelle dansekarriere og begyndte på universitetet, tog jeg flere instruktøruddannelser, herunder Afro Power dans hos Fitness World, og underviste i en periode også i yoga. Jeg har undervist i ny og næ gennem hele min bachelor og kandidat uddannelse

IMG_6007.jpg
certificeringer.PNG

SAS INSTITUTE AWARD

Headed a marketing IT project which after 1,5 year was delivered on time, on budget and on scope.
 

"A person you most likely want to lead your sales", I was nominted by fellow collegues as being a person you trust and want to have with you on board when closing large deals. 

I am very honored and proud to be nominated  recieve that type of award 

100 TIMER YOGALÆRER UDDANNELSE

Simon Krohn er hovedlæreren. Han har undervist yoga og meditation i ca. 20 år, og han er en af de mest efterspurgte yogalærere i Skandinavien.

 

Som den første i Danmark blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Simon er cand.mag. i filosofi med speciale i Indisk filosofi.

 

Han har bl.a. studeret på Banaras Hindu University i Indien, og han er forfatter til en anmelderrost bog om yoga filosofi.

ireneyoga_edited_edited.jpg

Hatha Yoga Teacher

Completed Basis Hatha Yoga teacher cource

TOP PERFORMING IN SALES/ LEAD GENERATION

Jeg har altid været en af Top Performers på mine arbejdspladser.

Det kommer af at jeg er nysgerrig, og altid leder efter stillinger som passer godt sammen med min personlighed

markup top performer.JPG
Capture.PNG

OPLÆG/FOREDRAG

Jeg holder oplæg/foredrag om diversitet, salg, mindful ledelse ind for IT og tech. Min erfering er med scaleups samt store finansielle virksomheder.

SALES TRAINING IN LONDON 2016

We work with people of all ages and abilities, helping them to develop their mindset so that they can perform at their best when they need it most. We’ve worked with school children in Africa and high-powered CEOs; coaches of Sunday sports clubs and the best athletes in the world; we work one-on-one and with 10,000+ strong multinational organisations.

Our principle is simple: Using the Red2Blue technique, we teach you how to achieve control over how you think, react and perform. We develop the structure, skills and mindset you need to perform well when it matters. Our one-page map and tools enable clarity of thought, skill execution and consistent behaviours. You’ll discover how to master the deliberate shift from the overview to the detail regardless of who you are, or what situation you’re in.

gazing.jpg
consultant of the year.PNG

CONSULTANT OF 2021

Gained great sales results and building new proejcts and new business

bottom of page

Subscribe

* indicates required